Nipple covers för snygga uringningar

nipple coversDet är väldigt vanligt att man stöter på snygga klänningar och toppar med öppna ryggar, perfekta för festen, sommarkvällen eller helt enkelt för söndagsbrunchen. Alla dessa modeller med djupa snitt i ryggen är dock väldigt svåra att kombinera med vanliga bh:ar, om de så är bygellösa, axelbandsfria eller helt vanliga. Att gå omkring med en bh-knäppning synlig i den öppna ryggen förtar hela effekten, och samtidigt kanske man inte känner sig bekväm med att gå helt utan bh.

Då finns det en lösning: nipple covers! Dessa små lappar klistras enkelt över bröstvårtan för att undvika att brösten lyser igenom tyget i fram, och tillåter en samtidigt att gå bh-fri och kunna vara mycket mer flexibel med vad man sätter på sig för överdelar och klänningar.

Slopa bh:n – skaffa nipple covers redan idag!

Inte nog med att nipple covers låter en använda ett mycket bredare urval av kläder, de gör dessutom att man slipper bära åtsittande och klämmande bh:ar. Och om man tänker att det är tråkigt att inte kunna variera sig som man kan med en bh, så finns det goda nyheter. Det finns en rad olika sorters nipple covers som man kan använda vid olika tillfällen. En vadderad typ för lite extra volym, hudfärgade enkla nipple covers för genomskinliga tyger, leopardmönstrade nipple covers för den lite mer vågade, olika färger och former… Bara fantasin sätter stopp!

Klicka gärna på bilden här i artikeln för att hitta just dina favoriter eller för att prova på de olika sorterna. Dessutom är nipple covers mycket billigare än en bh, vilket gör att man kan köpa på sig ett stort antal och ändå tjäna på det.